Антитіла

25 жовтня 2024, 19:00, п’ятниця
У продажу залишилось 1378 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 390 грн
Бронь На касу
48
годин
До
5 років
Включно
Безкоштовно
На руках

Про подію

З 25 вересня до 16 листопада 2024 року гурт Антитіла запланував український тур, в межах якого виступить в 46 містах України! В більшості з цих міст музиканти не грали концерти понад 5 років. Основою програми туру стане трек-лист концерту в Київському Палаці спорту, який відбувся 14 лютого 2024 року. Звичайно, у кожному місті будуть свої неповторні моменти, адже креативний підхід та увага до слухача – завжди притаманні живим концертам гурту Антитіла. Отже, у тур музиканти везуть пісні з альбому MLNL, які серед українських міст наживо чув лише Київ, а також улюблені хіти прихильників гурту: «2Step», «Фортеця Бахмут», «TDME», «Вірила», «Лови момент», «LEGO», «Люди як кораблі», «Молоком», «Все красиво», «Будувуду», і звісно найсвіжіший хіт «Ти саме та». Цілком ймовірно, прозвучать абсолютно нові пісні, які вже у процесі створення та запису на студії.

«Ми ретельно готуємося до цього туру і вкладаємо в нього свої як творчі, так і матеріальні ресурси. Ми знаємо, що нас дуже чекають у кожному із заявлених міст і ми будемо намагатись адаптувати програму нашого live show у Палаці спорту до кожного залу, щоб люди отримали якісний концерт і відчули емоції та атмосферу, притаманну лише Антитілам. Це свої їдуть до своїх. Щоб підтримати одне одного, а також всіх наших на першій лінії оборони. Саме завдяки їм ми можемо приїжджати в міста з концертами. На жаль, поки триває війна ми не можемо зустрічатись на стадіонах. Але цей час обов’язково настане і ми віримо, що кожен, хто прийде на наш концерт, наближає його», – говорить фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя.

Важливою складовою кожного з концертів гурту є благодійна мета. Перед концертами туру БФ Антитіла проводитиме благодійні аукціони з унікальними лотами, кошти з яких підуть на закупівлю човнів для штурмових підрозділів ГУР.

 

Придбати квиток на Антитіла можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кривий Ріг.

Антитіла відбудеться 25 жовтня 2024, 19:00, п’ятниця в Палац молоді і студентів КТУ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

26 вересня, 19:00
Львів !FESTrepublic ціна: 900 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 500
27 вересня, 19:00
Івано-Франківськ Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка ціна: від 950 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 118
4 жовтня, 19:00
Тернопіль Подоляни Concert Hall ціна: 750 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 498
13 жовтня, 19:00
Рівне Міський будинок культури ціна: від 750 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 610
29 жовтня, 19:00
Дніпро Шинник-Арттериторія ціна: від 1050 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 6

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"